Tentang Kami

urang

pausahaan

Dongguan Longyi Metal Produk Co., Ltd

Dumasar dina Kota Dongguan, Longyi boga taun pangalaman dina ngarancang jeung ngahasilkeun rupa-rupa medali custom.

1
QQ 图片 20181208152727
psb (1)

Dumasar dina Kota Dongguan, Longyi boga taun pangalaman dina ngarancang jeung ngahasilkeun rupa-rupa medali custom. Urang ogé nawarkeun Pilihan unik tina hadiah bespoke anu bakal ningkatkeun sagala kasempetan husus - tina lomba Marathon, ngaliwatan olahraga atanapi klub acara, upacara pangajén sarta kompetisi lianna.

Bisa nyadiakeun medali bahan béda nurutkeun pangabutuh customer. jasa medali custom kami ngidinan Anjeun pikeun ngarancang medali bespoke embossed kalayan logo Anjeun atawa desain, sarta sadia dina rentang badag ukuran jeung bahan.

Anjeun tiasa milih: medali enamel, motong-kaluar medal, medali spinning, medali glitter, medali diecasting, medali kai, medali PVC, medali percetakan sareng nu sanesna.

Ngabagéakeun inquires sarta pesenan ti madhab. Mangga nelepon kami lamun butuh pitulung naon baé, jeung urang bisa kintun Anjeun sampel atawa nyieun produk mun basa pesenan Anjeun dina syarat béda Anjeun.

Wagub teh

bungkusan produk

Rékam pangiriman

Kilang kitu urang